ABRIKOZENBOLLETJES

ABRIKOZENBOLLETJES

1 ons gedroogde abrikozen, 1 el pindakaas, 1/2 el (appelsien)diksap, kokosrasp, citroensap

  • Was de abrikozen en knip ze in hele fijne stukjes. 
  • Meng ze met de pindakaas, het citroen- en het diksap en kneed dit tot een ‘gladde’’ massa. 
  • Rol er bolletjes van tussen de handvlakken en rol ze door de kokosrasp.
  • Variatie : andere notenpasta ; sesam of maanzaad ipv kokos.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken