AVOCADODIPSAUSJE

AVOCADODIPSAUSJE

1 rijpe avocado, 2 el perendiksap, 1 el tahin, sap van 1 citroen

  • Schil de avocado, haal de pit eruit, prak het vruchtvlees heel fijn en meng er het diksap, de tahin, het citroensap en ev. wat fijngesnipperde sjalot doorheen.
  • Ook lekker als broodbeleg!


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken