BOELGOERSALADE

BOELGOERSALADE

1 k boelgoer, 2 k water, 0,5 k peterselie, 1 k fijngesneden bieslook, 3 blaadjes kruizemunt, 1 pond rijpe tomaten, zeezout, 0,75 k zonnebloemolie, sap van 4 citroenen

  • Breng het water aan de kook en gooi de boelgoer erin, laat zowat een kwartier koken en dan afkoelen. 
  • Maak een sausje van de olie, het citroensap, een snuifje zout en ev. enkele druppels diksap en giet dit over boelgoer. 
  • Goed mengen en laten trekken. 
  • Snij de tomaten in stukjes, roer er de kruiden doorheen en meng dit met de boelgoer. 
  • Nog minstens een uur laten trekken.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen