BRANDNETEL MET MISO

BRANDNETEL MET MISO

3 k samengeperste brandneteltoppen, 1 tl sesamolie, 1 kl rijstmiso, 0,5 k water

  • Was de toppen goed en laat ze uitlekken. 
  • Verhit een weinig olie in de wadjan en voeg er de netels aan toe. 
  • Los de miso op in water en giet dit over de groente. 
  • Niet roeren, wel afdekken en in een klein kwartier gaar laten worden.
  • Variatie : voeg er op het laatst enkele tl tahin doorheen voor een zachte, romige smaak, of giet er wat sojaroom over.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken