CAKEBROOD

CAKEBROOD

6 k tarwebloem, 1,5 tl zeezout, 2 tl vanillepoeder, 1 k notenmoes, 3 k amasake, 1 k zuurdesem

  • Meng alle ingrediënten tot een homogene massa. 
  • Het deeg is nogal plakkerig en hoeft niet gekneed te worden. 
  • Laat het op een warme plaats 4 uur rijzen of zo lang tot het anderhalve keer zo groot is geworden.
  • Bak het 3 kwartier in een matig warme oven (175-200°C).


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken