EIERPLANTEN MET KERRIE

EIERPLANTEN MET KERRIE

1 kg eierplanten, 2 ajuinen, 3 el olie, 1 kl kerrie, shoyu

  • Snipper de ajuinen, schil de eierplanten en snij ze in schijfjes.
  • Verhit wat olie, laat de eierplanten er gedurende 5’ aan beide zijden in bakken, dan laten uitlekken. 
  • Fruit de ajuinen in de olie, kerrie erbij en de groenten, plus een snuifje zout of geutjes shoyu. 
  • Afdekken en op een zacht vuur 20’ laten sudderen. 
  • Goed warm opdienen!


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken