Feestelijke chips

Feestelijke chips

...van chioggia of gewone rode bieten!

Wat u daarvoor nodig hebt: 700 g verse bietjes, 2 el olijfolie, 2 tl grof zeezout.

Hoe u ze maakt: schil de bietjes en snij ze in flinterdunne schijfjes. Meng ze in een schaal met de olie en het zout.

Bekleed twee bakblikken met bakpapier en verdeel de schijfjes daarop, laat ze op 70° zo’n 3 tot 5 uur (afhankelijk van de dikte) in de oven bakken, met de deur op een kiertje.

Ze zijn klaar als ze duidelijk kleiner en een beetje vaster geworden zijn. Laat ze afkoelen - smakelijk!

(recept van Franziska Schädel op haar blog Wo geht’s zum Gemüseregal?)



Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken