Feestelijke chips

Feestelijke chips

...van chioggia of gewone rode bieten!

Wat u daarvoor nodig hebt: 700 g verse bietjes, 2 el olijfolie, 2 tl grof zeezout.

Hoe u ze maakt: schil de bietjes en snij ze in flinterdunne schijfjes. Meng ze in een schaal met de olie en het zout.

Bekleed twee bakblikken met bakpapier en verdeel de schijfjes daarop, laat ze op 70° zo’n 3 tot 5 uur (afhankelijk van de dikte) in de oven bakken, met de deur op een kiertje.

Ze zijn klaar als ze duidelijk kleiner en een beetje vaster geworden zijn. Laat ze afkoelen - smakelijk!

(recept van Franziska Schädel op haar blog Wo geht’s zum Gemüseregal?)



Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen