GEKRUIDE BOELGOER

GEKRUIDE BOELGOER

2 koppen boelgoer, 1 ajuin in dunne schijfjes gesneden, 2 tl sesamolie, 4 koppen water, 1 el shoyu, snuifje tijm

  • Rooster de boelgoer droog tot die nootachtig begint te ruiken, laat dan het graan op een bord afkoelen. 
  • Fruit de ajuin in een beetje olie, voeg er het water, de shoyu en een snuifje tijm aan toe en breng dit aan de kook. 
  • Dan de boelgoer erbij, afdekken en op een zacht vuurtje gaar laten worden in zowat een half uur.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen