GEKRUIDE BOELGOER

GEKRUIDE BOELGOER

2 koppen boelgoer, 1 ajuin in dunne schijfjes gesneden, 2 tl sesamolie, 4 koppen water, 1 el shoyu, snuifje tijm

  • Rooster de boelgoer droog tot die nootachtig begint te ruiken, laat dan het graan op een bord afkoelen. 
  • Fruit de ajuin in een beetje olie, voeg er het water, de shoyu en een snuifje tijm aan toe en breng dit aan de kook. 
  • Dan de boelgoer erbij, afdekken en op een zacht vuurtje gaar laten worden in zowat een half uur.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken