GRAAN-GROENTESCHOTEL

GRAAN-GROENTESCHOTEL

2 koppen gare granen (rijst, gierst, boekweit,...), 2 ajuinen, olie, 3 el tarwemeel, 100 g paddestoelen, 1 pond kleingesneden seizoensgroente

  • Maak een deeg van het tarwemeel, wat water en olie. 
  • Bedek hiermee de bodem van een vuurvaste schaal. 
  • Fruit de ajuinen, voeg er de schijfjes paddestoel en de fijngesneden groenten bij. 
  • Schep het geheel om en laat het nog even smoren. 
  • Vul nu de schotel laag om laag met graan en groente en bak het gerecht gedurende een half uur op stand 4 in de oven.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken