GROENTETAART ZONDER BODEM

GROENTETAART ZONDER BODEM

1 grote ajuin, 1 kleine knolselder, ¼ hokkaidopompoen, 1 pastinaak, 1 winterwortel, ¼ kop water, ¼ tl zeezout, sesamolie

  • Penseel de bodem van een zware pan met wat sesamolie. 
  • Snij de ajuin in dunne schijfjes en verdeel die over de bodem van de pan. 
  • Daarop een laag knolselder in dunne plakjes en een laag pompoen, ook in schijfjes. 
  • Daar weer op een laag waaiertjes van pastinaak en als laatste schuingesneden wortelschijfjes, die u in een aantrekkelijk patroon kan schikken. 
  • Los het zout op in het water en giet dat langs de rand in de pan. 
  • Deksel erop en op matig vuur aan de kook brengen, dan een half uur laten smoren op een vlamverdeler. 
  • Met een mes in partjes snijden en voorzichtig overhevelen naar de borden.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken