HAWAIAANSE GRIESMEELMOKKA

HAWAIAANSE GRIESMEELMOKKA

1/2 l sojamelk, 5 el griesmeel, 3 el rapadura, 4 kl sterke koffie/yannoh, 50 g geraspte kokos

  • Kook de sojamelk, neem die van het vuur en strooi het griesmeel erin. 
  • Laat dat papje zo’n 10 minuten koken onder voortdurend roeren. 
  • Voeg op ‘t einde van de kooktijd de kokos toe. 
  • Vuur uit, de warme (granen)koffie eronder mengen en de rapadura. In schaaltjes scheppen, laten afkoelen en opdienen.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen