HAWAIAANSE GRIESMEELMOKKA

HAWAIAANSE GRIESMEELMOKKA

1/2 l sojamelk, 5 el griesmeel, 3 el rapadura, 4 kl sterke koffie/yannoh, 50 g geraspte kokos

  • Kook de sojamelk, neem die van het vuur en strooi het griesmeel erin. 
  • Laat dat papje zo’n 10 minuten koken onder voortdurend roeren. 
  • Voeg op ‘t einde van de kooktijd de kokos toe. 
  • Vuur uit, de warme (granen)koffie eronder mengen en de rapadura. In schaaltjes scheppen, laten afkoelen en opdienen.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken