HERFSTSALADE

HERFSTSALADE

1 kleine biet, 1 middelgrote aardappel, ½ goudreinet, ½ kleine ajuin, slabladeren of jong groen, 100 g tofu, 1 el genmai-su, 1 tl shoyu, 1 umeboshi

  • Kook de gewassen biet in zout water tot die gaar is (30’-40’), laat halverwege de aardappel meekoken. 
  • Gooi het kookwater weg. 
  • Snij de appel in blokjes en leg die 10’ in gezouten water (1 kop water, ½ tl zout). 
  • Snipper de ajuin. 
  • Maak in de blender een dressing van de laatste vier ingrediënten, en meng die met de appel en de groenten.
  • Versier met jong groen of reepjes sla.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken