INDIASE ZOETE LASSI

INDIASE ZOETE LASSI

0,25 l yofu, 0,25 l water, 2 tl rapadura, vanillepoeder, 3 el gepureerd fruit, gehakte pistaches of walnoten

  • Mix de yofu met het water, de rapadura, het vanillepoeder en ht fruit, verdeel het over glazen en zet die in de koelkast. 
  • Serveer het dessertje met pistaches of walnoten.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen