INDIASE ZOETE LASSI

INDIASE ZOETE LASSI

0,25 l yofu, 0,25 l water, 2 tl rapadura, vanillepoeder, 3 el gepureerd fruit, gehakte pistaches of walnoten

  • Mix de yofu met het water, de rapadura, het vanillepoeder en ht fruit, verdeel het over glazen en zet die in de koelkast. 
  • Serveer het dessertje met pistaches of walnoten.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken