INGEMAAKTE PADDESTOELEN

INGEMAAKTE PADDESTOELEN

400 g paddestoelen, 1 dl rijstazijn, 2 laurierblaadjes, 3 takjes tijm en/of rozemarijn en/of oregano, 1 chilipeper, 3 dl olijfolie

  • Veeg de paddestoelen schoon en laat ze 10’ zacht koken in 2 dl water met 1 dl rijstazijn. 
  • Laat ze daarna goed uitlekken. 
  • Vul een schone glazen pot van 0,75 l met de paddestoelen en steek er de takjes kruiden, de laurierblaadjes en de peper tussen.
  • Vul tot de rand bij met olijfolie. 
  • Sluit de pot goed af. 
  • De paddestoelen kan u gebruiken vanaf twee dagen tot enkele maanden na het inmaken. 
  • De olie is dan gekruid en verrukkelijk in dressings.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken