IZIKI MET WORTEL EN TOFU

IZIKI MET WORTEL EN TOFU

1 kop wortel in rondjes, 1 kop tofu in blokjes, 1 kop gekookte iziki, zeezout

  • Kook de wortel gaar in een weinig lichtgezouten water. 
  • Laat de tofublokjes de laatste 5 minuten meestomen en meng tenslotte voorzichtig de iziki erdoor, zodat wortel en tofu hun eigen kleur behouden.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken