KANTENDESSERTJE MET APPELEN

KANTENDESSERTJE MET APPELEN

2 koppen vocht (bv half water, half appelsap), 1 staaf of 10 gr kanten, 2 appelen, olie, zout, kaneel

  • Laat de kanten tot 30’ weken in het vocht. 
  • Snij de appelen in halve maantjes en sauteer ze in sesamolie met een snuifje zout en kaneel. 
  • Weekwater en kanten erbij voegen, 15’ laten sudderen, in schoteltjes gieten en laten afkoelen.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen