KANTENDESSERTJE MET APPELEN

KANTENDESSERTJE MET APPELEN

2 koppen vocht (bv half water, half appelsap), 1 staaf of 10 gr kanten, 2 appelen, olie, zout, kaneel

  • Laat de kanten tot 30’ weken in het vocht. 
  • Snij de appelen in halve maantjes en sauteer ze in sesamolie met een snuifje zout en kaneel. 
  • Weekwater en kanten erbij voegen, 15’ laten sudderen, in schoteltjes gieten en laten afkoelen.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken