KOMKOMMER IN UMEBOSHISAP

KOMKOMMER IN UMEBOSHISAP

1 komkommer, 2 umeboshi’s, 2 koppen water

  • Plet de umeboshi’s en kook ze met pit en al 20 minuten in het water. 
  • Snij de komkommer in plakken van 1 cm en kook ze 10-15 minuten in dit water. 
  • Laat ze in het kookvocht afkoelen.

Komkommerpickles

  • Snij enkele gewassen komkommers in schijfjes van 0,5 cm dikte, meng er zeezout onder en wat tijm. 
  • Zet ze onder druk en laat ze 3 dagen staan, al kunnen ze al vanaf de eerste dag gegeten worden. 
  • Hoe ouder ze worden, hoe meer de fris-zure smaak erdoorkomt...


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken