KOOLSOEP MET TEMPEH

KOOLSOEP MET TEMPEH

2 ajuine, 1 kleine savooi, 2 aardappels, sesamolie, 1,5 tot 2 l bouillon, 1 tl karwij, 1 pakje tempeh, 2 tomaten, zeezout

  • Snipper de ajuinen fijn, snij de kool in dunne reepjes, de aardappels in dobbelsteentjes. 
  • Fruit de ajuinen glazig in een weinig sesamolie, voeg er kool en aardappels aan toe. 
  • Dan de bouillon, het zout en de gekneusde karwij erbij en 20’ laten koken. 
  • Snij de tempeh in blokjes, de tomaten in kleine stukjes, voeg beide bij de soep en laat die nog zo’n 5’ doorkoken. 
  • Maak af naar smaak met shoyu of miso.
  • Variatie : gebruik ipv aardappels gare rijst of gerst of gierst, of deegwaren.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken