LENTEGROEN MET TOFU

LENTEGROEN MET TOFU

2 ajuinen, 1 broodzak vol brandneteltoppen of speenkruidblaadjes, 250 g tofu, shoyu, sesamolie

  • Marineer de in dobbelsteentje gesneden tofu. 
  • Snipper de ajuinen fijn en fruit ze glazig in een weinig sesamolie.
  • Was de wilde groenten en snij ze in reepjes, voeg ze bij de ajuin.
  • Vis de tofu uit de marinade, plet de blokjes en leg ze bovenop het groen. 
  • Voeg er enkele eetlepels marinade aan toe. 
  • Meng het geheel door elkaar als de groenten gaar zijn.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken