OOSTERSE POMPOEN

OOSTERSE POMPOEN

  • 300 g pompoen, 200 g knolselder, 1 banaan, 2 el rozijnen, 1 ajuin, 2 el amandelschilfers, 3 el olijfolie, 1 kl kerrie, 1 kl geraspte gember

    • Week de rozijnen een uur in licht gezouten water en laat ze uitlekken. 
    • Rooster de amandelschilfers. 
    • Snij de pompoen en de selder in lucifers, de ajuin in snippers.
    • Verwarm de olie en roerbak de groenten, voeg de kruiden erbij. Snij de banaan in plakjes, voeg die samen met de rozijntjes na een zestal minuten toe. 
    • Laat nog enkele tellen zachtjes bakken zonder te roeren en versier met de amandelschilfers.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen