OOSTERSE POMPOEN

OOSTERSE POMPOEN

  • 300 g pompoen, 200 g knolselder, 1 banaan, 2 el rozijnen, 1 ajuin, 2 el amandelschilfers, 3 el olijfolie, 1 kl kerrie, 1 kl geraspte gember

    • Week de rozijnen een uur in licht gezouten water en laat ze uitlekken. 
    • Rooster de amandelschilfers. 
    • Snij de pompoen en de selder in lucifers, de ajuin in snippers.
    • Verwarm de olie en roerbak de groenten, voeg de kruiden erbij. Snij de banaan in plakjes, voeg die samen met de rozijntjes na een zestal minuten toe. 
    • Laat nog enkele tellen zachtjes bakken zonder te roeren en versier met de amandelschilfers.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken