PAARDEBLOEMBLAD

PAARDEBLOEMBLAD

1 k gesneden paardebloemblad (molsla), 1 kleine ajuin, 1 tl sesamolie, 1 tl shoyu, 3 el water

  • Snipper de ajuin fijn en fruit die in de wadjan tot ie glazig ziet. De paardebloembladeren erbij, even laten slinken en dan het water erover. 
  • 10’ koken, besprenkelen met shoyu en nog heel even laten sudderen. 
  • Naar wens versieren met geroosterde sesam of zonnepitten.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken