PAËLLA

PAËLLA

3 k rijst, 250 g prinsesseboontjes, 250 g doperwten, 250 g worteltjes, 500 g tomaten, 1 ajuin, 250 g paddestoelen, 2 paprika’s, 1 citroen, peterselie, olijfolie, tamari, zwarte olijven, saffraan

  • Verwarm een el olie in de wadjan, daarbij de in stukken gesneden tomaten en boontjes, de grofgesneden ajuin, de schijfjes wortel, de stukjes paprika en de doperwten. 
  • Laat dit een kwartier zachtjes smoren. 
  • Voeg er dan de rijst en 5 k water aan toe, schep goed om en breng het geheel aan de kook. 
  • Op een zacht vuurtje gaar laten sudderen, na 3 kwartier wat tamari erbij, enkele ontpitte olijven en een paar draadjes saffraan. 
  • Versier het gerecht met schijfjes citroen en bestrooi het met peterselie.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen