PAËLLA

PAËLLA

3 k rijst, 250 g prinsesseboontjes, 250 g doperwten, 250 g worteltjes, 500 g tomaten, 1 ajuin, 250 g paddestoelen, 2 paprika’s, 1 citroen, peterselie, olijfolie, tamari, zwarte olijven, saffraan

  • Verwarm een el olie in de wadjan, daarbij de in stukken gesneden tomaten en boontjes, de grofgesneden ajuin, de schijfjes wortel, de stukjes paprika en de doperwten. 
  • Laat dit een kwartier zachtjes smoren. 
  • Voeg er dan de rijst en 5 k water aan toe, schep goed om en breng het geheel aan de kook. 
  • Op een zacht vuurtje gaar laten sudderen, na 3 kwartier wat tamari erbij, enkele ontpitte olijven en een paar draadjes saffraan. 
  • Versier het gerecht met schijfjes citroen en bestrooi het met peterselie.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken