PASTINAAK à L’ORANGE

PASTINAAK à L’ORANGE

450 g pastinaak, 1 ajuin, 1 dl sojamelk of lima 3, 1 el tarwemeel, 1 el olie, 1 kl appelsienrasp, 1 el gehakte peterselie, (kruiden)zout

  • Snij de geschrobde pastinaak in waaiertjes en stoom ze gaar. Fruit de fijngesnipperde ajuin in een pannetje, roer het meel erdoor en de plantenmelk en laat koken tot de saus indikt. 
  • Dan de appelsienrasp erbij, de pastinaak en, indien gewenst, wat zout. 
  • Bestrooi met peterselie.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken