PASTINAAK à L’ORANGE

PASTINAAK à L’ORANGE

450 g pastinaak, 1 ajuin, 1 dl sojamelk of lima 3, 1 el tarwemeel, 1 el olie, 1 kl appelsienrasp, 1 el gehakte peterselie, (kruiden)zout

  • Snij de geschrobde pastinaak in waaiertjes en stoom ze gaar. Fruit de fijngesnipperde ajuin in een pannetje, roer het meel erdoor en de plantenmelk en laat koken tot de saus indikt. 
  • Dan de appelsienrasp erbij, de pastinaak en, indien gewenst, wat zout. 
  • Bestrooi met peterselie.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen