POMPOEN-VLIERBESPANNENKOEKEN

POMPOEN-VLIERBESPANNENKOEKEN

200 g gare en gepureerde pompoen, 150 g vlierbessen, 1 kleine fijngehakte ajuin, 1 tl gemberpoeder of stukjes versgeraspte gember, 1 tl korianderpoeder, 2 el sesamzaad, zeezout, 50 g sojameel (of beetje arrowroot), 50 g boekweitmeel, 100 g tarwemeel, 100 g gewelde rozijnen en de halve liter weekwater ervan, mespuntje kruidnagelpoeder, 1 tl kaneel

  • Meng alle ingrediënten zorgvuldig tot een tamelijk dik beslag en bak er kleine pannenkoekjes van.
  • Variatie : gebruik bosbessen of bramen ipv vlierbessen.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken