RIJST MET BOEKWEIT

RIJST MET BOEKWEIT

1,5 k rijst, 0,5 k boekweit, 0,5 l geweekte rozijnen, 0,5 k gemengde noten, 1 ajuin, 1 appel, 1 el kerrie, 4 k bouillon

  • Roer de granen in de bouillon door elkaar. 
  • Fruit de ajuin met toevoeging van kerrie, rozijnen, gehakte noten en blokjes appel. 
  • Voeg dit mengsel bij de granen en laat alles zachtjes koken tot de rijst gaar is (zo’n 45’). 
  • Losscheppen en naar smaak afmaken.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken