RIJST MET TAUGE

RIJST MET TAUGE

2 koppen hete gare rijst, 2 gesnipperde ajuintjes, 2 koppen taugé, 3 el gomasio, 1 el tamari, sesamolie 

  • Verwarm de olie, fruit de ajuinen en de gomasio. 
  • Voeg er de taugé aan toe en schep goed om tot de scheuten gaar zijn. 
  • De rijst erbij, mengen, en op smaak brengen met tamari. 
  • Ev. versieren met peterselie.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen