RIJST MET TAUGE

RIJST MET TAUGE

2 koppen hete gare rijst, 2 gesnipperde ajuintjes, 2 koppen taugé, 3 el gomasio, 1 el tamari, sesamolie 

  • Verwarm de olie, fruit de ajuinen en de gomasio. 
  • Voeg er de taugé aan toe en schep goed om tot de scheuten gaar zijn. 
  • De rijst erbij, mengen, en op smaak brengen met tamari. 
  • Ev. versieren met peterselie.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken