SHOYUSOEP

SHOYUSOEP

10 cm daikon of 1 grote raap, 1 flinke preistengel, 10 cm wakame, 2 shiitake, shoyu, peterselie

  • Week de shiitake 10, de wakame 5 minuten. 
  • Snij de prei in lange stukken, de daikon in schijfjes. 
  • Kook de reepjes paddestoel in één tot anderhalve liter water, voeg er de prei, de daikon en de zeegroente aan toe tijdens de laatste 10 minuten. 
  • Geutje shoyu erbij en opdienen met peterselie of gember.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken