SNELLE PICKLES

SNELLE PICKLES

  • Op een totaal van 1 kg zeer fijn gesneden groenten, bv chinese of witte of spitskool, met of zonder ajuin, mengt u 4 el zeezout al knedend erdoorheen. 
  • Enkele uren of dagen onder druk zetten in een picklepers of in een afgedekte kom met verzwaard deksel. 
  • Aan deze pickle kan u gekneusde zaadjes toevoegen : koreander en karwij staan bekend als uitstekende en delicate smaakmakers. Een andere mogelijkheid is na 2 dagen 0,5 el perendiksap en 1 el rijstazijn toevoegen, nadat u er eerst evenveel vocht hebt uitgehaald - laat u verrassen door de smaak! 
  • Spoel ze echter voor het eten af als ze te zout zijn.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken