SNELLE PICKLES

SNELLE PICKLES

  • Op een totaal van 1 kg zeer fijn gesneden groenten, bv chinese of witte of spitskool, met of zonder ajuin, mengt u 4 el zeezout al knedend erdoorheen. 
  • Enkele uren of dagen onder druk zetten in een picklepers of in een afgedekte kom met verzwaard deksel. 
  • Aan deze pickle kan u gekneusde zaadjes toevoegen : koreander en karwij staan bekend als uitstekende en delicate smaakmakers. Een andere mogelijkheid is na 2 dagen 0,5 el perendiksap en 1 el rijstazijn toevoegen, nadat u er eerst evenveel vocht hebt uitgehaald - laat u verrassen door de smaak! 
  • Spoel ze echter voor het eten af als ze te zout zijn.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen