SOBA IN BOUILLON

SOBA IN BOUILLON

1 pakje yomogi soba, 2 shiitake, 1 preistengel, 1 takje selder, 1 noriblad, shoyu, kombu, 1 raap

  • Kook de soba in ruim water, schrik de deegwaren ondertussen 3 keer met koud water af. 
  • Maak een bouillon met kombu, shiitake, selder en shoyu. 
  • Snij de prei en de raap in lucifers en blancheer ze. 
  • Dien de soba op met de bouillon, de groenten en de geroosterde en in reepjes geknipte of versnipperde nori.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken