SOBA IN BOUILLON

SOBA IN BOUILLON

1 pakje yomogi soba, 2 shiitake, 1 preistengel, 1 takje selder, 1 noriblad, shoyu, kombu, 1 raap

  • Kook de soba in ruim water, schrik de deegwaren ondertussen 3 keer met koud water af. 
  • Maak een bouillon met kombu, shiitake, selder en shoyu. 
  • Snij de prei en de raap in lucifers en blancheer ze. 
  • Dien de soba op met de bouillon, de groenten en de geroosterde en in reepjes geknipte of versnipperde nori.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen