SOPAIPILLAS

SOPAIPILLAS

2 k bloem, 1 k pompoenpuree (gekookte en gezeefde pompoen), 2 afgestreken el margarine, licht gezouten warm water

  • Bereid een deeg met de margarine, de bloem, het zilte water en de puree, zodanig dat dit niet aan de vingers blijft plakken. Kneden hoeft niet! 
  • Rol het deeg uit en vorm er rondjes van met bv een glas. 
  • Doorprik die enkele keren met een vork en friteer ze meteen in hete olie of palmvet.
  • De sopaipillas kunnen met of zonder zoetmiddel als nagerecht geserveerd worden; in het land van herkomst wordt er een honingsausje bij gegeven.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken