SPECULAAS

SPECULAAS

200 g gezeefd tarwemeel, 65 g koekkruimels, 15 g spekulaaskruiden, 2 tl zeezout, 1,5 el olie,1 el graanstroop, 125 g gemalen rozijnen

  • Meng eerst de droge ingrediënten, voeg er daarna de vochtige aan toe en kneed alles tot een egale massa. 
  • Laat het deeg een nachtje staan zodat de kruiden goed kunnen intrekken. 
  • Rol het dan uit op een dikte van 1,5 cm op een ingevette bakplaat. Steek er indien gewenst figuurtjes uit. 
  • Bak in een voorverwarmde oven bij stand 3 gedurende een klein half uur : de spekulaas moet nog zacht zijn.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen