SPITSKOOLSALADE

SPITSKOOLSALADE

500 g spitskool, 2 tl karwij, 2 tl venkelzaad, 2 tl anijs, sesam, shiro miso

  • Snij de spitskool in heel dunne reepjes. 
  • Rooster het sesamzaad en bereid een saus met de miso, wat water of citroensap of umesu en de kruiden. 
  • Stamp de zaden fijn in een vijzel en meng ze door de spitskool. 
  • Meng de saus eronder.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken