TEMPEH MET KERRIESAUS

TEMPEH MET KERRIESAUS

1 kleine ajuin, 2 el olie, kerrie, 4 el bloem, 2,5 dl groentenbouillon, 1 banaan, 150 g tempeh, shoyu, 25 g walnoten

  • Snipper de ajuin fijn en fruit de stukjes in een weinig olie. 
  • Voeg kwistig kerrie toe. 
  • Strooi de bloem erover en warm die goed door. 
  • Giet er langzaam onder goed roeren de bouillon bij tot een gladde saus is ontstaan. 
  • Pel de banaan en snij de vrucht in plakjes, roer die door de saus. 
  • Snij de tempeh in blokjes, besprenkel ze met shoyu en bak ze bruin in wat olie onder voortdurend omscheppen. 
  • Schik ze op een schaal, giet de saus erover en versier dit met fijngehakte, licht geroosterde walnoten.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken