VRUCHTENSALADE MET KARWIJ

VRUCHTENSALADE MET KARWIJ

1 banaan, 1 pompelmoes, 1 appel, 1 appelsien, 0,5 tl karwij, citroensap, esdoornsiroop

  • Schil het fruit en verdeel het in mooie stukjes. 
  • Schep het door elkaar en meng er gekneusde karwij, citroensap en esdoornsiroop onder. 
  • Zet het geheel koel weg en laat de salade een tijdje staan zodat de geuren zich kunnen mengen. 
  • Serveer koel in halve uitgeholde appelsienen of pompelmoezen.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken