WAKAME MET BLOEMKOOL

WAKAME MET BLOEMKOOL

3 ajuinen, 1 bloemkool, 100 gr wakame, sesamolie, shoyu

  • Fruit de fijngesnipperde ajuinen in een weinig sesamolie. 
  • Spoel de wakame en knip of snij de slierten in kleine stukjes. 
  • Leg ze boven op de ajuinen. 
  • Was de bloemkool, snij de bladeren in reepjes, de bloem in roosjes en leg ze op de wakame. 
  • Controleer of er voldoende vocht aanwezig is en dek af. 
  • Laat sudderen tot de bloemkool zacht is, breng op smaak met shoyu en meng dooreen.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken