ZEESOEP

ZEESOEP

2 ajuinen, 1 wortel, 1 preistengel, een stukje knol- of bladselder, 1 kop gewassen en fijngesneden wakame, 1 eetl. miso, bouillon

  • Hak alle groenten fijn. 
  • Leg op de bodem van de pan een laagje ajuin, dan prei en selder, dan wortel en wakame. 
  • Laat 25’ stoven. 
  • Daarna 1/3 l water met de daarin opgeloste miso en de groentenbouillon erbij en even aan de kook laten komen. 
  • Versieren met fijn gesnipperde peterselie.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken