ZEESOEP

ZEESOEP

2 ajuinen, 1 wortel, 1 preistengel, een stukje knol- of bladselder, 1 kop gewassen en fijngesneden wakame, 1 eetl. miso, bouillon

  • Hak alle groenten fijn. 
  • Leg op de bodem van de pan een laagje ajuin, dan prei en selder, dan wortel en wakame. 
  • Laat 25’ stoven. 
  • Daarna 1/3 l water met de daarin opgeloste miso en de groentenbouillon erbij en even aan de kook laten komen. 
  • Versieren met fijn gesnipperde peterselie.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen