ZOETE WORTELSCHIJFJES

ZOETE WORTELSCHIJFJES

4 tot 6 grote wortels, olie, 1 tl mosterdpoeder, 2 el esdoornsiroop, 1 el amandelsnippers

  • Snij de wortels in plakjes en blancheer ze gaar. 
  • Verwarm de olie en voeg er mosterdpoeder en esdoornsiroop aan toe. 
  • Laat onder voortdurend roeren 3 minuten sudderen. 
  • Overgiet de wortelschijfjes met de saus en versier ze met de geroosterde amandelen.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen