ZOETZURE DAIKONPICKLE

ZOETZURE DAIKONPICKLE

  • Was zo’n 700 g daikon en snij de witte wortesl in fijne rondjes. Meng 2 kl zeezout met 6 el rijstazijn en 4 el maismoutstroop en voeg de daikonschijfjes daaraan toe. 
  • Laat het geheel een uur marineren en draai het af en toe om. Breng de schijfjes over in een bokaal, giet het sap erover en zet ze onder druk. 
  • Laat de pot gesloten staan op kamertemperatuur en wacht 2 tot 3 dagen voor u er iets van eet. 
  • Daarna kan de pickle in de koelkast bewaard worden.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken