ZOUTWATERPICKLES

ZOUTWATERPICKLES

  • Kook 1 liter water met 1 k (!) zeezout tot het zout is opgelost, laat het afkoelen en voeg het bij een pot gesneden groenten. 
  • Hou ze onder water en laat ze zo’n 4 weken staan. 
  • Hiervoor kan u ajuin, wortel, verschillende koolsoorten, augurken (lekker met dille), rapen, boontjes en nog veel andere groenten gebruiken.


Beste gebruikers, deze site slaat cookies op uw computer op.
Ze zijn bedoeld om uw webervaring te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die we gebruiken, raadpleeg dan onze Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt deze ook aanpassen. Als u weigert, wordt uw informatie niet gevolgd wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie in uw browser gebruikt om uw voorkeur te onthouden om niet te worden gevolgd.
Cookie-instellingen